Volg ons op Facebook

Welkom op vhcarsystems.be.

VH Car Systems is een car-audio speciaalzaak in Sijsele-Damme, nabij Brugge. We hebben intussen reeds meer dan 25 jaar ervaring in de branche. U kunt bij ons terecht voor zowel het vervangen van de OEM radio als voor het vervaardigen van installaties voor ieders budget. U kunt u installatie zelf bouwen of door ons laten inbouwen. Zowel een volledige uitwerking in stof, leder, plexi of polyester, alles is mogelijk.

Enkele foto’s van verschillende installaties vind je in de gallery.

VH Car Systems is Proximus “Approved Carkit Installer” en garandeert u een perfecte installatie van uw handenvrij wagenkit geplaatst in ons eigen atelier. Belgacom Mobile geeft dit label enkel aan de agenten die aan strenge eisen voldoen. De carkit wordt geïnstalleerd door ons bekwaam personeel. Sinds 1995 is VH Car Systems ook actief op het gebied van navigatie en multimedia. Zowel voor radionavigatie, een stand alone systeem als voor een pocket systeem kunt u bij ons terecht.

Ons multimediagebied omvat dakschermen, opbouw of inbouwschermen, dvd, pc, playstation,… Ook in iedere hoofdsteun een scherm laten inbouwen of in het dashboard behoort tot de mogelijkheden.

Voor het onderhouden van uw wagen hebben we een ruime voorraad van Meguiar's, Chemical Guys / Smartwax en Kleen Freaks.

Verder kunt u bij ons nog terecht voor het tinten van ruiten.

 

Volg ons ook op Facebook, Twitter en instagram!!

 

facebook twitter Instagram

Decosa template

 

PERI © Design 2010 Decosa | © 2010 VH Car Systems | Maintained by VipIT | Algemene Voorwaarden